Slamsugning Ystad

I Sveriges kanske vackraste stad, med kullersten och små idylliska hus erbjuder vi slamsugning i Ystad. Med Kåsebergas Ales stenar i väst och Simrishamns fantastiska fisk i öst, ligger Ystad som kanske mest är känt för Ystad Saltsjöbad, ett av Sveriges bästa spahotell.

Slamsugning Ystad var en självklarhet när vi på Avloppsakuten skulle lokalisera var vi erbjuder våra tjänster. Slamsugning är en teknik som kräver en stor kunskap som vår personal besitter. Detta tillsammans med erfarenhet och våra slamsugning bilar gör att vi är den rätta leverantören när ni behöver hjälp med slamsugning i Ystad.

Slamsugning Ystad

Slamsugning Ystad med pålitlig slamborttagning

För Slamsugning krävs ett specialfordon som är byggd efter särskilda behov. Våra bilar har all teknik och funktionalitet som behövs för jobbet.

Vad är Slamsugning?
Precis som ordet beskriver så är det att man suger upp slam. Det kan vara allt från suga upp vatten efter översvämningar, dagvattenbrunnar, olje- och/eller fettavskiljare. Detta kan var akuta insatser som krävs men det kan även göras förebyggande. Vi anpassar allt efter era behov.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://spolning.se/slamsugning-forebyggande-syfte-akuta-arende/slamsugning-ystad/
Twitter