Slamsugning Vellinge

Slamsugning i Vellinge är något som vi återkommande utför och förhandlar om runtom kommunen. Självklart står vi även redo för slamsugning vid plötsliga stopp och översvämningar. Men i all lugnhet kan vi berätta att vi ganska nyligen införskaffat ny utrustning. Detta gör både våra jobb och tjänster ännu mer effektiva. Vi kommer suga slam snabbare än Usain Bolt springer! Vi är så glada över våra investeringar i både utrustning och anställningar att vi gärna vill få en chans att komma ut och möta er!

Slamsugning Vellinge

Slamsugning Vellinge – Vi suger slam snabbast i stan

Vellinge sägs vara Sveriges mest företagssamma kommun. Vi vill gärna vara en del av den identiteten och främja entreprenörsskapet i området. Eftersom vi verkar inom avlopp och rör-branschen så ser vi en möjlighet att bidra med ett seriöst och professionellt alternativ i denna kommun. Det finns ett stort behov för just slamsugning i Vellinge men även i dess kranskommuner. Vi tror på att ordet och ryktet är den mest prisvärda marknadsföringen och därför satsar vi helhjärtat på vårt arbete istället för dyra reklamplatser. Har vi gjort ett jobb hos er och ni känner er nöjda med oss så uppskattar vi om ni berättar för era nära och kära om oss. Vi befinner oss i en konkurrenstät arbetssektor och vi har som mål att växa fast här ordentligt.

Vår slamsugning i Vellinge kommer att bli den mest prisvärda i Sverige. Vi kommer satsa både pengar och tid i att kunna bli den första akuta och underhållsbaserade avloppsfirman som du tänker på om du bor i Vellinge Kommun. Självklart är det hårt arbete som ligger framför oss men för att bli bäst måste vi offra svett, blod och tårar. Ser du våra röda spolningsbilar så vinka gärna på oss. Vi ser till att utföra arbetet med ett leende på läpparna och kunden går alltid före allt annat.

Slå oss en signal eller mejla in till oss med dina frågor om slamsugning. Vi försöker besvara dem så fort som möjligt…

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://spolning.se/slamsugning-forebyggande-syfte-akuta-arende/slamsugning-vellinge/
Twitter