Slamsugning Lund

Vi erbjuder slamsugning i Lund, Sveriges största studentstad. Närheten, lokalkännedomen och efterfrågan som finns i Lund gjorde att det inte var någon diskussion att vi skulle arbeta och verka i Lund.

Något som vi ofta får frågan om när en kund hör av sig är vad slamsugning i lund innebär. Slamsugning kan låta väldigt smalt men i själva verket används slamsugning i många olika avseenden. Det kan till exempel vara en husägare där det regnat mycket och man behöver suga upp vattnet, eller att brunnarna har svämmat över och behöver tömmas. Det kan även vara företag som arbetar inom industribranschen där våra slamsugningsbilar används till oljeavskiljare, fettavskiljare, färgfabriker etc.

Slamsugning Lund

Slamsugning Lund – låt oss hjälpa er på plats

Då Lund är i bekvämt avstånd så befinner våra slamsugningsbilar där merparten av tiden. Vi erbjuder allt från akuta slamsugningsuppdrag till förebyggande syfte. Allt för att du som kund ska bli nöjd.

Våra bilar är specialtillverkade för just slamsugning och dem är anpassade för att klara så stor volym uppsugningsförmåga som möjligt för att slippa tömma innan uppdraget är slutfört. På så vis kan vi hålla kostnaden nere. Både när det gäller tiden men även kostnaden som tillkommer för att tömma det på återvinningscentralen.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://spolning.se/slamsugning-forebyggande-syfte-akuta-arende/slamsugning-lund/
Twitter