Slamsugning i förebyggande syfte och vid akuta ärende

Slamsugning är en komplicerad uppgift som kräver både kunskap, erfarenhet och utrustning. Vi på avloppsakuten hjälper till med slamsugning av pumpar, olje- och fettavskiljare, brunnar och övriga översvämningar för både företag och privatpersoner. Avfallet tar vi fullt ansvar för och fraktar det till vår egna anläggning där vi behandlar ärendet vidare. Hela lösningen är skräddarsydd för varje tillfälle vilket underlättar för dig som är i behov av slamsugning i skåneområdet.

Slamsugning Avlopp

Hur går slamsugning till?

Det krävs specialfordon som är modulanpassade och som måste klara av jobbet rent tekniskt. Ni har säkert sett slamsugningsfordon ute på vägarna utan att reagera på det. I särskilda fall krävs lågbyggda fordon för att komma in på trånga utrymmen där taket är lågt (exempelvis garage och dylikt). En annan viktig fråga är volymen. Hur mycket kan ett slamsugningsfordon klara av? Avloppsakutens bilar och fordon väljs specifikt efter varje tillfälle för att klara av just din situation. Vi har möjlighet att klara av riktigt stora volymer utan tömning, allt för att underlätta för dig och din ekonomi, men även miljön!

Processen brukar se ut så att efter du bokat in oss så åker vi ut till dig med ett passande fordon. Våra medarbetare med stor erfarenhet och kompetens utför slamsugningen så effektivt som det är möjligt. Slammet kör vi sedan till en anläggning som är anpassad för passande behandling och vidare eventuell frakt. Vågsedel för slammet kan fås mot begäran.


Läs mer om lokal slamsugning här:

Slamsugning Malmö

Slamsugning Vellinge

Slamsugning Trelleborg

Slamsugning Lund

Slamsugning Ystad

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://spolning.se/slamsugning-forebyggande-syfte-akuta-arende/
Twitter